Gyorselemzés: a Képlet

Hubert József 2013.09.13.

Tudományosan bizonyítható képlettel szeretnénk a baloldali egységet, és a kormányváltást munkálni. A tovább után megmutatjuk az Első Magyar Választási Egyenletet, Ami Minden Körülmények Között Pontosan Előrejelzi Egy Adott Oldal Választási Esélyeit Hazánkban (rövidítve: Képlet). A poszt az átlagos, középiskolai szintet meghaladó matematikai ismereteket feltételez, ezek hiányában csak akkor olvassa tovább, amennyiben tényleg gyűlöli a kommenistákat és/vagy orbánviktoros tapettával dekorálja hálóját.

 

maths.jpg

 

Csapjunk bele, a Képlet minden további kertelés nélkül a következő: Screenshot from 2013-09-12 21:46:49.png

Ahol:

P(x) az adott politikai oldal (bal, jobb) választási esélye

n az adott oldal médiában közkézen forgó politikai formációinak a száma.

 

A demokratikus ellenzék számára ez -jelen pillanatban- 1/11 azaz megközelítőleg 9,091 százalék.* A várakozásokat jócskán meghaladó arány a kutatóinkat is meglepte, ám sietünk leszögezni: az idő előrehaladtával az n drámai növekedése, és ennek megfelelően P(x) meredek zuhanása várható. Matematikaiul: lim t->2014/05P(x)t =0.

 

Eközben a nem demokratikus kormányoldal kalkulációink alapján valamivel vérmesebb reményekkel várhatja a jövő tavaszt: az számok itt 1/1-et, azaz 100 százalékot mutatnak.

 

 

*: Nevezetesen MSZP, DK, E14, PM, LMP, SZEM, SZEMA, MLP, Schmuck-féle szocdemek (tudja egyáltalán bárki is, mi a pontos nevük?), MoMa, 4K,...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szintiszta.blog.hu/api/trackback/id/tr695500242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása